Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota skumbrė
-
Omletas mažiesiems
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Tortilijų suktinukai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Virtas vyniotinis
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Gruziniškas chačapuri
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Paprikų suktinukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Olandiška silkė
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Žvynabudės muštiniai
-
Sūrios lazdelės
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...