Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Marinuota skumbrė
-
Krevetės šoninės patale
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Zombių akytės
-
Naminė pica su faršu
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Vegetariški čeburėkai
-
Omletas su daržovėmis
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Virti vėžiai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Sultingas Kebabas
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...