Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Valgomos „Musmirės“
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Cukinija su feta sūriu
-
Olandiška silkė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Šventiniai žaliukai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Grybų užtepelė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...