Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | lūgnė |
| 30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica
-
Bulvių pyragėliai
-
Lavašo suktinukai
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Keptos bulvės
-
Traktoristo pietūs
-
Helovyno užkandžiai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Kumpio suktinukai
-
Velykų belaukiant
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Lavašo sumuštiniai
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Amerikietiški vafliai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Mini picos su majonezu
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Farširuoti kiaušiniai
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
