Kepti lūgnės šakniastiebiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų lūgnė
30 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.

Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti lūgnės šakniastiebiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.

Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Laura 2011-07-09 22:08

    Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?


Daugiau receptų