Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Kepta duona
-
Omletas su riešutais
-
Grilintas camembertas
-
Vabaliukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kepti svogūno žiedai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Vėrinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Šokoladinės vynuogės
-
Karališkos krevetės
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...