Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
                            
    Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
        | 100 gramų | lūgnė | 
| 30 gramų | sviestas | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Vyniotinis "Siurprizas"
             - 
                
                                        
                                    
                Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Karališkos krevetės paprastai
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio suktinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Greitai įdaryti kiaušiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Naminė pica su faršu
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti burokėliai
             - 
                
                                        
                                    
                Obuoliai su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Daržovių puokštė
             - 
                
                                        
                                    
                Boquerones en vinagre (kilkė acte)
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena medaus - garstyčių padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Vytinta išpjova
             - 
                
                                        
                                    
                Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
             - 
                
                                        
                                    
                Salotos „Antikvaras“
             - 
                
                                        
                                    
                Daržovių užkandėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Užkanda "Braškės"
             - 
                
                                        
                                    
                Karšti užkandžiai "Baguette"
             - 
                
                                        
                                    
                Šventinis lavašo vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Paprikų laiveliai
             
Kepti lūgnės šakniastiebiai
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Lūgnė, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
30 gramų  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
- 
        Laura
        2011-07-09 22:08
    
        Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        