Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kepenėlių tortas
- Suktukai su varške
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Burgundiškos pupelės
- Šaltiena greitpuodyje
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Valgomos „Musmirės“
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Bulvės „Akordeonas“
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Omletas
- Vaisių desertas su brendžiu
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Japoniški suktinukai
- Hamburgeris
- Bulvių kamuoliukai
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...