KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.

Kepta žuvis marinate
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | jūros lydeka (ar menkė) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | morkos (virtos) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališki pusryčiai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Silkės užkandelė
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Įdaryti burokėliai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Faršo vyniotinis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
Kepta žuvis marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Jūros lydeka, ar menkė
- Actas
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
- Morkos, virtos
- Obuoliai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...