KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.

Kepta žuvis marinate
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | jūros lydeka (ar menkė) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | morkos (virtos) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Užtepėlė su krabais
-
Bulviniai pyragėliai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Įdaryta paprika
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Avokadai su krevetėmis
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Įdarytos bandelės
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Kiaušiniai su arbata
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Varškės kamuolėliai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Kiaušiniai - laiveliai
Kepta žuvis marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Jūros lydeka, ar menkė
- Actas
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
- Morkos, virtos
- Obuoliai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...