KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.

Kepta žuvis marinate
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | jūros lydeka (ar menkė) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | morkos (virtos) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Švediški vėžiai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Karaimų kibinai
-
Bulvių pyragėliai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Burgundiškos pupelės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Galva
-
Užkanda "Braškės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Kepta žuvis marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Jūros lydeka, ar menkė
- Actas
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
- Morkos, virtos
- Obuoliai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...