250 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | uogienė ((aviečių)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su vyšniomis
- Keksas su bananais
- Šokoladinis keksas
- Keksiukai su riešutais
- Magiški keksiukai
- Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
- Keksas
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Citrininis riešutinis keksas
- Keksiukai su tabasco padažu
- Kondensuoto pieno keksas
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Geriausias citrininis keksas
- Saldieji keksiukai
- Keksas su mėlynėmis
- Bananų keksiukai
- Obuoliniai keksiukai
- Sūrio keksiukai
- Kefyriniai keksiukai
- Citrininė gaiva
Keksiukai su kefyru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kefyras,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Uogienė, (aviečių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.
Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.
Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.
Komentarai (1)
-
Paulina
2015-01-02 21:17
Kažkaip nesigavo.. Tešla gavos labai skysta, ir per didelė temperatūra. Vidus neiškepęs:(