
Keksiukai su kefyru
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | uogienė ((aviečių)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.
2.
Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.
3.
Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūginiai keksiukai
-
Žaismingi keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Magiški keksiukai
-
Kefyriniai keksiukai
-
Šokoladionis keksas
-
Keksiukai su kefyru
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Kiaušinių keksiukai
-
Keksas su mėlynėmis
-
Morkų keksiukai
-
Duonos keksas
-
Braziliškas keksas
-
Apelsininiai keksiukai
-
Gardučiai keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Meduoliukai
Keksiukai su kefyru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kefyras,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Uogienė, (aviečių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.
Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.
Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Paulina
2015-01-02 21:17
Kažkaip nesigavo.. Tešla gavos labai skysta, ir per didelė temperatūra. Vidus neiškepęs:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...