
Geriausias citrininis keksas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų | jogurtas (natūralaus ar graikiško) |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | citrinos |
30 gramų | cukraus pudra |
5 gramai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
2.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
3.
Kepti 180 o C temperatūroje apie 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
-
Keksiukai su kefyru
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Obuolių keksas
-
Keksas su mėlynėmis
-
Braziliškas keksas
-
Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Citrininiai keksiukai
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Velykų pyragas
-
Varškiniai keksiukai
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Keksiukai su vaisiais
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su tabasco padažu
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Kalėdinis keksas
-
Šokoladionis keksas
Geriausias citrininis keksas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jogurtas, natūralaus ar graikiško,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
30 gramų -
Kepimo milteliai,
5 gramai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
Kepti 180 o C temperatūroje apie 30-35 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...