Geriausias citrininis keksas
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Šis puikus citrininis keksas Jums primins vaikystę. Šiame puriame ir minkštame kekse, vietoje sviesto naudojamas jogurtas. Šis puikus citrininis keksas Jums primins vaikystę. Šiame puriame ir minkštame kekse, vietoje sviesto naudojamas jogurtas. MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų jogurtas (natūralaus ar graikiško)
150 gramų cukrus
150 gramų miltai
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas citrinos
30 gramų cukraus pudra
5 gramai kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
2.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
3.
Kepti 180 o C temperatūroje apie 30-35 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Geriausias citrininis keksas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Šis puikus citrininis keksas Jums primins vaikystę. Šiame puriame ir minkštame kekse, vietoje sviesto naudojamas jogurtas. MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.

  2. Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).

  3. Kepti 180 o C temperatūroje apie 30-35 min.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų