Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.
Dvispalvis keksas su šokoladu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 350 gramų | miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | kakava |
| 100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas "Boba"
-
Keksas
-
Keksiukai su persikais
-
Marmurinis kavos keksas
-
Žaismingi keksiukai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Fantastika
-
Keksas
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Gardučiai keksiukai
-
Varškės keksas
-
Kalėdinis keksas
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Keksas su mėlynėmis
-
Šokoladinis keksas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Varškinis keksas
-
Ypatingasis keksas
Dvispalvis keksas su šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Miltai,
350 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
