Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.

Dvispalvis keksas su šokoladu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | cukrus |
200 gramų | sviestas |
5 vienetai | kiaušiniai |
350 gramų | miltai |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių keksas
-
Varškiniai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksas su abrikosais ir razinomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su avietėmis
-
Keksiukai su džiovintais vaisiais
-
Kivi keksiukai
-
Varškinis keksas
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Keksas su razinomis
-
Kalėdiniai keksiukai
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Medaus keksiukai
-
Keksiukai su kefyru
-
Aguonų keksas
-
Kiaušinių keksiukai
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Citrininė gaiva
Dvispalvis keksas su šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Miltai,
350 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...