Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.
Dvispalvis keksas su šokoladu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 350 gramų | miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | kakava |
| 100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margi keksiukai
-
Marmurinis kavos keksas
-
Bananų keksas
-
Gardučiai keksiukai
-
Duonos keksas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Pasukų keksiukai su uogomis
-
Obuoliniai keksiukai
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Citrininis keksas
-
''Kiaušinukai''
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Kefyriniai keksiukai
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Meduoliukai
-
Keksiukai kiekvienai dienai
Dvispalvis keksas su šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Miltai,
350 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
