Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.
Dvispalvis keksas su šokoladu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 350 gramų | miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | kakava |
| 100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Imbieriniai keksiukai
-
Keksiukai su kefyru
-
Keksas su mėlynėmis
-
Karamelinis keskiukas
-
Spelkeksas
-
Keksas x 2
-
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Meduoliukai
-
Kiaušinių keksiukai
-
Kepsniukai su sūriu
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Velniški keksiukai su ganašo kremu
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Pasukų keksiukai su uogomis
-
Keksas
-
Šokoladinis keksas
-
Keksiukai su džiovintais vaisiais
-
Bananinis keksiukas
Dvispalvis keksas su šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Miltai,
350 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
