
200 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 mililitrų | pienas |
20 gramų | kakava |
5 arbatiniai šaukšteliai | kava (stipri) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kefyro keksiukai su moliūgais
-
Morkų keksiukai
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Velniški keksiukai su ganašo kremu
-
Imbieriniai keksiukai
-
Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
-
Keksas su aguonomis
-
Keksas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Magiški keksiukai
-
Duonos keksas
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Keksiukai su riešutais
-
Medaus keksiukai
-
Sveikuoliški keksiukai
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Keksai su morkomis
Marmurinis kavos keksas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
70 mililitrų -
Kakava,
20 gramų -
Kava, stipri,
5 arbatiniai šaukšteliai
Sviesto skonio "Rama Maestro" gerai išsukame su cukrumi ir druska. Įmušame po vieną kiaušinį ir gerai po kiekvieno išplakame. Miltus persijojame su kepimo milteliais, suberiame į paruoštą masę ir gerai išmaišome, maišant supilame pieną.
1/3 tešlos masės atidedame į kitą indą. Į ją įmaišome kakavą bei įpilame 5 šaukštelius užplikytos stiprios kavos.
Kekso formą patepame riebalais ir apibarstome džiūvėsėliais.
Dedame ½ baltos masės, visą rudą ir ant viršaus vėl baltos. Kepame iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikriname pagaliuku, ar jau iškepė. Skanaus!
Komentarai (5)
-
jurga
2017-06-27 00:43
iskepiau,tai nuostabus keikas!!!aciu uz recepta.
-
kepejas
2014-06-14 15:06
Tinkamas nebent mažai skardai. Patarčiau visko deti trigubai i standartine skardą.