
Obuolių keksas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų | miltai |
260 gramų | cukrus |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
2.
Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.
3.
Masę sumaišyti su miltų mišiniu.
4.
Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.
5.
Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Moliūginiai keksiukai
-
Šventinis keksas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Kiaušinių keksiukai
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Magiški keksiukai
-
Kefyro keksiukai su moliūgais
-
Dribsnių keksiukai
-
Keksas "Boba"
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Marmuriniai kavos keksiukai
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Saldieji keksiukai
-
Keksas su mėlynėmis
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Morkų keksiukai
-
Varškės keksas
Obuolių keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
350 gramų -
Cukrus,
260 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio
Irvyda
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.
Masę sumaišyti su miltų mišiniu.
Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.
Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Inga
2017-06-11 19:45
Labai skanu....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...