Obuolių keksas
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Tešla tinkama ir keksiukams kepti. Tešla tinkama ir keksiukams kepti. Irvyda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų miltai
260 gramų cukrus
3 vienetai obuoliai
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų sviestas
3 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
2.
Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.
3.
Masę sumaišyti su miltų mišiniu.
4.
Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.
5.
Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių keksas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tešla tinkama ir keksiukams kepti. Irvyda
Gaminimo eiga:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.

  2. Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.

  3. Masę sumaišyti su miltų mišiniu.

  4. Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.

  5. Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai (1)


  • Inga 2017-06-11 19:45

    Labai skanu....


Daugiau receptų