
Karštas vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis | sauso raudono vyno |
90 gramų | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (sulčių ir žievelės) |
2 vienetai | cinamono lazdelės |
5 centimetrai | imbieras |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini pavlovos
-
Arbūzų šerbetas
-
Apelsinų desertas
-
Ryžių pudingas su vaisiais
-
Mango pudingas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Melionų desertas
-
Bananų skanėstas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Vaisių salotos
-
Saldūs migdolai su druska
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Naminė karamelė
-
Gaivus užkandėlis
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Sūrio pyragėliai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Šokoladiniai ledai
-
Vafliai su karamele
Karštas vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas raudonas vynas,
1 butelis -
Cukrus,
90 gramų -
Apelsinai, sulčių ir žievelės,
1 vienetas -
Cinamono lazdelės,
2 vienetai -
Imbieras,
5 centimetrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...