
Karštas vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis | sauso raudono vyno |
90 gramų | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (sulčių ir žievelės) |
2 vienetai | cinamono lazdelės |
5 centimetrai | imbieras |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiniai saldainiai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Naminiai ledai
-
Abrikosų ledukai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
-
Šokolado piure
-
Šokoladiniai rutuliukai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Šokoladiniai bananai
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Čigonų plokštainis
Karštas vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas raudonas vynas,
1 butelis -
Cukrus,
90 gramų -
Apelsinai, sulčių ir žievelės,
1 vienetas -
Cinamono lazdelės,
2 vienetai -
Imbieras,
5 centimetrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...