Karštas vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis | sauso raudono vyno |
90 gramų | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (sulčių ir žievelės) |
2 vienetai | cinamono lazdelės |
5 centimetrai | imbieras |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinės želė su bananais
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Varškės sufle su vaisiais
- Grietinėlės pyragas
- Varškės spurgos
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
- Dribsniai su vaisiais
- Bakalieno Tinginys
- Cake pops‘ai
- Abrikosų šerbetas
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Tortas "Greitukas"
- Vaisinis kremas
- Kremalizuoti obuoliai
- Rafaelo
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Karamelinės lazdelės
Karštas vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas raudonas vynas,
1 butelis -
Cukrus,
90 gramų -
Apelsinai, sulčių ir žievelės,
1 vienetas -
Cinamono lazdelės,
2 vienetai -
Imbieras,
5 centimetrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...