Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
75 gramai | želės cukrus „multi“ | |
1 valgomasis šaukštas | baltas vynas (karšto) | |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
Virtos uogoms: | ||
50 mililitrų | karšto vyno | |
50 gramų | spanguolės (arba bruknių) | |
2 valgomieji šaukštai | dansukker cukrus farinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
2.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
3.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
4.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su kremu
- Jogurto ledai
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Sveikas vaisių desertas
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
- Bananiniai saldainiai
- Vaflių tortas
- Ledų ir kolos kokteilis
- Kalėdiniai grybukai
- Sūrio desertas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Aguoninės formelės
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Karštas šokoladas
- Vaisių desertas
- Aguonų sūris su razinomis
- Uogų jogurtas
Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
75 gramai -
Baltas vynas, karšto,
1 valgomasis šaukštas -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Karštas vynas,
50 mililitrų -
Spanguolės, arba bruknių,
50 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...