Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
| šiek tiek | bulvių (virtos) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio piršteliai
-
Dinos sumuštinukai
-
Paprastas burgeris
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Uždara pica
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Virtinukai su grybais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Dešriukai
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
