Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Šokoladiniai vaisiai
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Velykinis užkandis
- Traktoristo pietūs
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Užklota pica
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Avokadų laiveliai grilyje
- Užtepėlė su tunu
- Įdaryti burokėliai
- Žėlė apelsino žievėje
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Vėrinukai su kumpiu
- Obuoliai skarelėse
- Švelnūs suktinukai
- Jaučio liežuvio užkanda
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...