Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
| šiek tiek | bulvių (virtos) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Naminė pica su faršu
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
