Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Karališkos krevetės
-
Silkių bokšteliai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Naminė pica
-
Galva
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Kumpio suktinukai
-
Helovyno voriukai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Omletas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kibinai
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...