Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Kepta duona
-
Džiovinti kopūstai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Marinuota silkės filė
-
Kalmaras vyno padaže
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Zombių akytės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pikantiški migdolai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Velykų belaukiant
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...