Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti vėžiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Bulvių traškučiai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Kibinai
-
Pica
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė burokėlių patale
-
Žiemos skanumynas
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...