500 gramų | avienos (ar kiauliena) |
500 gramų | šparaginės pupelės |
250 gramų | voveraitės |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko čili sriuba
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Įdarytos paprikos
- Vėdarai su cukinijomis
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Bulvių kotletai su porais
- Griežčių apkepas su mėsa
- Įdaryti pomidorai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Falafeliai
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Kopūstų blynai
- Kepti agurkai
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Japoniški baklažanai
- Vištienos apkepas su cukinija
Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, ar kiauliena,
500 gramų -
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Voveraitės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Grietinėlė, 35%
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.