Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | avienos (ar kiauliena) |
| 500 gramų | šparaginės pupelės |
| 250 gramų | voveraitės |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | grietinėlės, 35% |
| 0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Paprikų laiveliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Paprikos su įdaru
-
Blyneliai su baklažanais
-
Morkų maltiniai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Ryžių kepsneliai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti pomidorai
-
Kukurūzų maltiniai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Balta mišrainė
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Falafeliai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, ar kiauliena,
500 gramų -
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Voveraitės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Grietinėlė, 35%
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
