Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | manų kruopos |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 kilogramas | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Varškės "Extazy"
-
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Manų apkepas su razinomis
-
Meduolis
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Vafliai su chalva
-
Bulvių duona
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Pyragėliai su sūriu
-
Dešriukai
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Obuolių duona
-
Gerdos obuolių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Bandelės su aguonomis
-
Plikyti sausainiai
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
