Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais

Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Trapi širdelė
-
Trapūs žagarėliai
-
Naminė duona
-
Obuolių pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Naminė duona
-
Vengriški pyragėliai
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Greitas varškės apkepas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Žuvies pyragas
-
Vištienos užkepėlė
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...