Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais

Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės tūtelės
-
Trupininis pyragas
-
Keksiukai su bananais ir medumi
-
Obuolių sausainiai
-
Bulvinis pyragas
-
Varškinis keksas
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
La Chocolate Brownie II
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Pyragas „paprastutis“
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Imbieriniai elniukai
-
Kalėdinis spanguolių pyragas
-
Imbieriniai sausainukai
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Grikių duona
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Moliūginiai keksiukai
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...