
Graikiški svogūnai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai (laiškai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | citrinos (išspaustos sultys) |
1 vienetas | salierai (šaknis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Graikiški svogūnai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Svogūnai, laiškai,
1 kilogramas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, išspaustos sultys,
2 vienetai -
Salierai, šaknis,
1 vienetas - Čiobreliai
- Kalendra
- Druska
-
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...