
Graikiški svogūnai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai (laiškai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | citrinos (išspaustos sultys) |
1 vienetas | salierai (šaknis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Krevečių sumuštiniai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Omletas
-
Silkė su saulėgražomis
-
Tradicinė silkė
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Duona su česnaku
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Kumpio suktinukai
-
Krabų lazdelės tešloje
Graikiški svogūnai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Svogūnai, laiškai,
1 kilogramas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, išspaustos sultys,
2 vienetai -
Salierai, šaknis,
1 vienetas - Čiobreliai
- Kalendra
- Druska
-
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...