Graikiški svogūnai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai (laiškai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | citrinos (išspaustos sultys) |
1 vienetas | salierai (šaknis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti svogūnai tešloje
- Gurmanų suktinukai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Užkandis su unguriu
- Keksiukiniai pusryčiai
- Lietuviški "sushiai"
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Amerikietiški vafliai
- Ikrų užkandėlė
- Krevetės šoninės patale
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Zombių akytės
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Kiaušinių krepšeliai
- Obuoliai tešloje
- Silkė patale
- Alinos čeburekai
Graikiški svogūnai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Svogūnai, laiškai,
1 kilogramas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, išspaustos sultys,
2 vienetai -
Salierai, šaknis,
1 vienetas - Čiobreliai
- Kalendra
- Druska
-
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...