Graikiški svogūnai
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | svogūnai (laiškai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | citrinos (išspaustos sultys) |
| 1 vienetas | salierai (šaknis) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | druska |
| 5 vienetai | juodieji pipirai |
| 0.5 vieneto | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio piršteliai
-
Dinos sumuštinukai
-
Paprastas burgeris
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Uždara pica
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Virtinukai su grybais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Dešriukai
Graikiški svogūnai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Svogūnai, laiškai,
1 kilogramas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, išspaustos sultys,
2 vienetai -
Salierai, šaknis,
1 vienetas - Čiobreliai
- Kalendra
- Druska
-
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
