
Traškus užkandis prie alaus
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | anakardžių riešutų |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | lydytas sūris |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | bulvių (traškučiai, pakeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Keptos salotos su vištiena
-
Salotos su silke
-
Salotos su liežuviu
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Avokadų salotos
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Salotos su pievagrybiais
-
Brokolių salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Linos makaronų mišrainė
-
Baltosios salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Traškus užkandis prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Anakardžių riešutai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, traškučiai, pakeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aisste
2011-01-05 22:18
traskuciai, tai cia tipo cipsai? :-D siaip skamba neblogai! :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...