
Dešrelės tešloje Airiškai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | dešrelės |
300 gramų | tešla (blynų) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Kepta duona
-
Džiovinti kopūstai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Marinuota silkės filė
-
Kalmaras vyno padaže
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Zombių akytės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pikantiški migdolai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Velykų belaukiant
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Dešrelės tešloje Airiškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
8 vienetai -
Tešla, blynų,
300 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
airė
2012-01-16 13:11
:-) skanuuu, reiks dar pasigamint :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...