
Dešrelės tešloje Airiškai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | dešrelės |
300 gramų | tešla (blynų) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Dešrelės tešloje Airiškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
8 vienetai -
Tešla, blynų,
300 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
airė
2012-01-16 13:11
:-) skanuuu, reiks dar pasigamint :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...