6 vienetai | bulvių |
600 gramų | varškė |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
4 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti svogūnai tešloje
- Gurmanų suktinukai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Užkandis su unguriu
- Keksiukiniai pusryčiai
- Lietuviški "sushiai"
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Amerikietiški vafliai
- Ikrų užkandėlė
- Krevetės šoninės patale
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Zombių akytės
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Kiaušinių krepšeliai
- Obuoliai tešloje
- Silkė patale
- Alinos čeburekai
Bulvių kukuliai su varške
-
Bulvės,
6 vienetai -
Varškė,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
7 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir pagaliau — išplakti baltymai. Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje. Iškilę kiaurasamčiu išgriebiami. Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.
Komentarai (12)
-
vigi
2014-11-03 22:22
Luka tai tikrai pavepus,juk tiek virti nereikia!!!!! Visi produktai juk beveik valgomi ir neisvirti,visad reikia mąstyti,o nei proto nėra,tada geriau valgyti ir negaminti...issiziojau pamačiusi tavo komentarą .....tikrai
-
Luka
2014-06-20 17:57
Man tesla gavosi gana skysta ir buvo nelengva kukulius formuoti. Nezinojau kiek deti druskos i puoda, tai idejau per mazai. Taip pat nezinojau kiek laiko juos virti, nes kukuliu puode buvo daug, ir virsutiniai automatiskai i virsu iskile buvo. Tai viriau apie 15 minuciu. Kukuliai pradejo irti ir puode liko tik keli skystoki kukuliai plaukiojantys kisieliuje. Butu geriau jeigu sis receptas patartu kiek vandens ir druskos reikia, ir apie kiek minuciu virti. Mases skonis bent buvo labai geras.
-
aidas
2012-03-04 09:12
nebandziau bet senden issivirsiu gal teks ir liezuvi praryt :-)
-
SAULYTE
2009-12-05 18:54
NESKANU
-
loreta
2009-08-27 15:37
Paprasta , greita, skanu:-)
-
Vaikučiai
2009-06-27 15:27
Žiauriai skanu ypač su spirgučiais. Galima ir su sviestuku. Reikia dar grietinės ir pirštukus aplaižysite. :super: