
Bulvių kukuliai su aguonomis
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
0.3 stiklinės | aguonų |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zombių akytės
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Sūrio piršteliai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Paprikų valtelės
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Įdaryti krepšeliai
-
Silkės užkandėlė
-
Įdarytas agurotis
-
Mylimųjų pica
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Keptos krevetės
-
Keptos krevetės
-
Roterdamo riekelės
-
Omletas su daržovėmis
-
Duona su įdaru
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
Bulvių kukuliai su aguonomis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Aguonos,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...