Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...