Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sojos faršas su makaronais
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Vaisių vėrinukai
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Karališki pusryčiai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Traktoristo pietūs
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Sulekta Speltos pica
-
Įdaryti krepšeliai
-
Suši su lašiša
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Sūrio suktinukai
-
Užkandėlė su šonine
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
