Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių traškučiai
-
Karališkos krevetės
-
Krevetės patale
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Suši su lašiša
-
Pica
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Sumuštinukai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Paprikų suktinukai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Lavašo suktinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
