Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Silkė pataluose
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Lašišos bokšteliai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Pusryčiai puodelyje
- Silkių vyniotiniai
- Farširuota lydeka
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Ypatingieji kiaušinukai
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Tobulas mėsainis
- Vaisių vėrinukai
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Šventiniai žaliukai
- Pakora
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...