Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų valtelės
-
Krevetės
-
Vorų užkandėlė
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Duonos "suši"
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Velykinis užkandis
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Pikantiškos morkytės
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Olandiška silkė
-
Galva
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
