Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Olgos šventinė silkutė
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Bulvės daniškai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Šventiniai krepšeliai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Pomidorų mėsainis
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Krepšeliai su grybais
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Vištienos vyniotinis
-
Įdaryti pomidorai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pikantiškos morkytės
-
Gėlytės
-
Bulvių traškučiai
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...