Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Valgomos „Musmirės“
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Cukinija su feta sūriu
-
Olandiška silkė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Šventiniai žaliukai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Grybų užtepelė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...