
750 gramų | braškės (sirupas) |
350 gramų | varškė |
60 gramų | cukraus pudra |
1 vienetas | citrinos (spausta) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | braškės (sirupas) |
6 valgomieji šaukštai | želatina (tirpinta) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Zefyrai šokolade
-
Morengai
-
Imbieriniai saldainiai
-
Saldainiai su riešutais
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Tinginys su riešutais
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Braškių želės saldainiai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Vynuogės šokolade
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rafaelo
-
Naminė karamelė
-
Saldūs rutuliukai
-
Moliūginiai saldainiai
Braškinis paukščių pienas

- Paruošimo laikas:
-
Braškės, sirupas,
750 gramų -
Varškė,
350 gramų -
Cukraus pudra,
60 gramų -
Citrinos, spausta,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Braškės, sirupas,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina, tirpinta,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keletą braškių atidėkite, kitas išsukite su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilkite citrinos sultis. Želatiną ištirpinkite nedidialiame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su želatina ir viską supilkite į varškės ir braškių mišinį. Padėkite, kad sustingtu.
Komentarai (17)
-
aiste ...
2010-03-21 13:38
nezinau man normalu ;-)
-
(anonimas)
2010-03-10 16:43
Norint sintetinio skonio-rinkites grietinele is flakono... Aisku, kad plakama grietinele 35% pats geriausias pasirinkimas...
-
PROFE
2009-06-22 18:55
JEIGU PARAŠYTA ,,IŠPLAKTI IKI STANDUMO" TAI REIŠKIA KAD GRIETINĖ TURI BŪTI RIEBI IR SKYSTA !!! :-) mielieji :super:
-
SANDRA
2009-02-06 22:02
bandom :)
-
Bajoras
2008-11-10 14:18
Aš darau taip.Imu biskvitą skirtą tortų gamybai.Padalinu pusiau,kad būtu ploniau.Imu formą,,Širdelę'' i dugną dedu biskvitą.Ant viršaus paukščių pienas.Kai sušala puošiu švieže braške su lapeleis.Gražei atrodo ir patogu pateikti.
-
Olga
2008-10-07 14:10
Parduotuvese yra specialiai plakimui skirta grietinele :) Manau, cia jin puikiai tiktu :)
-
Agnė
2008-07-29 13:47
Nu reiks pabandyti. Cukraus turbut uzteks, jei jau taip raso
-
rene
2008-07-27 23:26
ar nemazoka cukraus?
-
rene
2008-07-27 23:26
ar nemazoka cukraus?
-
Andrius
2008-07-24 23:19
Jei grietinele plakti reikia, reiskia ji turi buti pries tai skysta, paneles mielosios.