Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai ledai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Bananų šerbetas
-
Ledai ant pagaliuko
-
Šviežūs uogų ledai
-
Naminiai ledai
-
Braškiniai ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Ledai su braškėmis
-
Braškių ledai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Persikų desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Mango ledai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...