Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | abrikosų |
| 1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
| 1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kava su ledais
-
Paprasti naminiai ledai
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Ledai su braškėmis
-
Mėlynių ledai
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Ledai su migdolais
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Pieniniai ledai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Šviežūs uogų ledai
-
Abrikosų šerbetas
-
Grietinėlės ledai
-
Plakti ledai
-
Naminiai ledai
-
Arbūzų šerbetas
-
Persikų desertas
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Manekenes ledai
-
Naminiai ledai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
