Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Kisielinis desertas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Ledai su uogomis
-
Šviežūs uogų ledai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Mango ledai
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Naminiai ledai
-
Pieniniai ledai
-
Arbūzų šerbetas
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Naminiai ledai
-
Mėlynių ledai
-
Citrinų šerbetas
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...