Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | abrikosų |
| 1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
| 1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kisielinis desertas
-
Braškiniai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Kaimiški ledai
-
Jogurto ledai
-
Naminiai ledai
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Mango ledai
-
Kokteilis su datulėmis
-
Naminiai ledai
-
Ledų tortas
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Šviežūs uogų ledai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Ledai ant pagaliuko
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
