Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manekenes ledai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Abrikosų šerbetas
-
Kaimiški ledai
-
Persikų desertas
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Ledų desertas
-
Kisielinis desertas
-
Ledai su migdolais
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Ledai su braškėmis
-
Bananų šerbetas
-
Mango ledai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Mėlynių ledai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Paprasti naminiai ledai
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Naminiai karameliniai ledai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...