1. Pieną, cukrų ir vanilės esenciją supilti į didelį puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Neužvirinti.
2. Nukelti nuo viryklės. Supilti kavą ir šokoladą ir toliau maišyti, kol susidarys vientisa masė.
3. Supilti į ledų gaminimo aparatą ir šaldyti, kol sustings.
4. Ruošimas be ledų gaminimo aparato:
Pagal 1, 2 punktus paruoštą mišinį supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti, kol kraštai maždaug 2-3 cm sustings. Dideliame inde plakti elektriniu maišikliu, kol masė pakils. Vėl supilti į metalinį dubenį ir 3-4 valandas šaldyti, kol sustings.

Šokoladiniai kavos ledai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (esencija) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kava (tirpi) |
1 litras | pienas |
150 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su vaisiais
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
„Baltosios gėlės“
-
Varškės desertas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Desertas su persikais
-
Tinginėlis
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Melionų desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Vaisių vėrinukai
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Želiniai kiaušinukai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Vaisiai drebučiuose
-
Sūrio pyragas
Šokoladiniai kavos ledai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
300 gramų -
Vanilė, esencija,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kava, tirpi,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
1 litras -
Juodasis šokoladas,
150 gramų
Gaminimo eiga:
1. Pieną, cukrų ir vanilės esenciją supilti į didelį puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Neužvirinti.
2. Nukelti nuo viryklės. Supilti kavą ir šokoladą ir toliau maišyti, kol susidarys vientisa masė.
3. Supilti į ledų gaminimo aparatą ir šaldyti, kol sustings.
4. Ruošimas be ledų gaminimo aparato:
Pagal 1, 2 punktus paruoštą mišinį supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti, kol kraštai maždaug 2-3 cm sustings. Dideliame inde plakti elektriniu maišikliu, kol masė pakils. Vėl supilti į metalinį dubenį ir 3-4 valandas šaldyti, kol sustings.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vėtra
2014-10-28 15:34
Čia ir taip skanu, gaunasi panašiai kaip šokoladinis kokteilis. Niam niam.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...