300 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (esencija) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kava (tirpi) |
1 litras | pienas |
150 gramų | juodojo šokolado |
2. Nukelti nuo viryklės. Supilti kavą ir šokoladą ir toliau maišyti, kol susidarys vientisa masė.
3. Supilti į ledų gaminimo aparatą ir šaldyti, kol sustings.
4. Ruošimas be ledų gaminimo aparato:
Pagal 1, 2 punktus paruoštą mišinį supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti, kol kraštai maždaug 2-3 cm sustings. Dideliame inde plakti elektriniu maišikliu, kol masė pakils. Vėl supilti į metalinį dubenį ir 3-4 valandas šaldyti, kol sustings.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Želė su vaisiais
- Gaivus desertas
- Svarainių ir manų putėsiai
- Naminiai ledai su braškėmis
- Manekenes ledai
- Šokoladiniai bananai
- Aronijų ir obuolių želė
- Margutis
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Želė tortas
- Pusryčių desertas
- Duonos putėsiai
- Saldus patiekalas
- Sveikas vaisių desertas
- Biramisu
- Ledai ''Skanumėlis''
- Vaisiai drebučiuose
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Sloksniuotas braškių desertas
Šokoladiniai kavos ledai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
300 gramų -
Vanilė, esencija,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kava, tirpi,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
1 litras -
Juodasis šokoladas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Pieną, cukrų ir vanilės esenciją supilti į didelį puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Neužvirinti.
2. Nukelti nuo viryklės. Supilti kavą ir šokoladą ir toliau maišyti, kol susidarys vientisa masė.
3. Supilti į ledų gaminimo aparatą ir šaldyti, kol sustings.
4. Ruošimas be ledų gaminimo aparato:
Pagal 1, 2 punktus paruoštą mišinį supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti, kol kraštai maždaug 2-3 cm sustings. Dideliame inde plakti elektriniu maišikliu, kol masė pakils. Vėl supilti į metalinį dubenį ir 3-4 valandas šaldyti, kol sustings.
Komentarai (3)
-
Vėtra
2014-10-28 15:34
Čia ir taip skanu, gaunasi panašiai kaip šokoladinis kokteilis. Niam niam.