| 100 mililitrų | pienas (neriebus) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 2 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
| 15 gramų | želatina |
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Pusryčių desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Grietinės želė su bananais
-
Kukurūzų skanėstas
-
Desertinė varškė
-
„McFlurry“ desertas
-
Varškės desertas
-
Gervuogių musas
-
Desertinis tortas
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisinis desertas
-
Braškių putėsiai
-
Tiramisu
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Čigonų plokštainis
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Dribsniai su vaisiais
Ledų desertas
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas, neriebus,
100 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Kakava, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paimkite nedidelį puodą ir supilkite į jį šaltą vandenį (stiklinė vandens), tada pilkite želatiną ir palaukite trisdešimt minučių. Želatina turi brinkti.
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Komentarai (3)
-
Tigra
2015-09-02 14:53
Čia kam ta želatina, kad geriau sustingtų?
Kiek dėt varškės? 100 g užteks?
-
nijole
2014-11-08 19:27
na taip,apie varske ,ingredientuose nebuvo pamineta
