Džiovintas slyvas nuplauti, sudėti į stiklinę ir užpilti keliais šaukštais brendžio. Po valandos į kiekvieną slyvą įdėti po išlukštentą graikinį riešutą, o slyvas pamirkyti juodajame šokolade ir padėti sustingti (šokolado procedūrą kartoti bent du kartus). Sustingusius saldainius patiekti konditeriniuose popierėliuose.
Skanaus.
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 stiklinė | slyvos ((džiovintos)) |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| 140 gramų | šokoladas |
| 1 stiklinė | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai ant pagaliuko
-
Ledai su braškėmis
-
Naminiai ledai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Mango ledai
-
Ledai vafliuose
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Naminiai ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Jogurto ledai
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Ledai su uogomis
-
Kava su ledais
-
Grietinėlės ledai
-
Naminiai karameliniai ledai
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Slyvos, (džiovintos),
1 stiklinė -
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
140 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintas slyvas nuplauti, sudėti į stiklinę ir užpilti keliais šaukštais brendžio. Po valandos į kiekvieną slyvą įdėti po išlukštentą graikinį riešutą, o slyvas pamirkyti juodajame šokolade ir padėti sustingti (šokolado procedūrą kartoti bent du kartus). Sustingusius saldainius patiekti konditeriniuose popierėliuose.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
