5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai ledai
- Uogų desertas
- „McFlurry“ desertas
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Braškių grietinėlė
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Manekenes ledai
- Nekeptas meduolių pyragas
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Glazūruota varškė
- Aronijų ir obuolių želė
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Avokadų ir citrinų desertas
- Šokoladiniai kavos ledai
- Varškės ledai
- Braškių desertas per minutę
- Želė "Trispalvė"
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
Želiniai kiaušinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!