Varškės ledai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 pakelis | varškė (riebi) |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| šiek tiek | uogienė (vyšnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Varškę ištrinkite su tryniu ir cukrumi iki purumo. Baltymą ištrinkite atskirai iki stangrumo drauge su vaniliniu cukrumi. Tada išplaktą baltymą įmaišykite į ištrintą varškę ir atsargiai išmaišykite. Masę sudėkite į indą ir statyk kamerą 2 val., tik kas 20 min. nuėję pamaišykite . Ledus valgykite užpiltus vyšnių uogiene. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Braškių putėsiai
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Kuskuso desertas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Želė desertas su uogiene
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Arvydo varškės desertas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Obuolių tortas su varške
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Vasariški pusryčiai
-
Lemon posset
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Gaivus tortas
Varškės ledai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškė, riebi,
1 pakelis - Vanilinis cukrus
-
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Uogienė, vyšnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ištrinkite su tryniu ir cukrumi iki purumo. Baltymą ištrinkite atskirai iki stangrumo drauge su vaniliniu cukrumi. Tada išplaktą baltymą įmaišykite į ištrintą varškę ir atsargiai išmaišykite. Masę sudėkite į indą ir statyk kamerą 2 val., tik kas 20 min. nuėję pamaišykite . Ledus valgykite užpiltus vyšnių uogiene. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
