100 gramų | soja (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
60 gramų | aliejaus |
60 gramų | krakmolas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Viščiukas tabaka
- Kiaulienos troškinys
- Menkės apkepas su grybais
- Vištiena su aštriu padažu
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Kepta menkė majonezo padaže
- Maltiniai su grybų padažu
- Žuvies pyragas
- Cukinijos ant laužo
- Bulviniai blynai su grybais
- Sojų plovas
- Romos pjausnys iš sūrio
- Kopūstainiai su mėsa
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Spageti su kukuliais
- Maltos vištienos kepsnys
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Čeburekai su grybais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Vištiena su grietinelės padažu
Sveikuolių maltinis
- Paruošimo laikas:
-
Soja, faršas,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Aliejus,
60 gramų -
Krakmolas,
60 gramų - Kalendra
- Džiūvėsėliai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršą užplikykite karštu vandeniu, plaukite, kol išbrinks. Sudėkite pakepintus svogūnus, krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuokite apvalios formos maltinius, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite liejuje, kol gražiai aprus. Patiekite su padažu, virtomis bulvėmis ir daržovėmis.
Komentarai (4)
-
kasa
2017-01-03 08:27
Kokie esate lietuviai jeigu rašyt nesugebat be klaidų? Kam išviso rašyt receptą jei nesuprast kas parašyta? Taip ir sunervina tokie beraščiai o daministracija užsitraukia gėdą. Parašysiu būtinai kad pašalintų Jus iš šio portalo!!!!!!!!!
-
Do
2013-12-19 16:46
Kažkaip labai nesilipdė tie koktetukai, viskas suiro. Tiesa sojos faršo naudojau apie 150g. Dėjau bulvių krakmolo. Gal per mažai? Ką dariau ne taip? Ar per daug drėgmės, labiau nusunkti reikėjo sojos faršą?