1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | poras |
75 gramai | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
250 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališka manų kruopų sriuba
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Svarainių ir manų putėsiai
- Žirnių tyrė
- Kvietinė košė
- Sauliaus manų košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Citrininiai ryžiai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ryžių košė su vaisiais
- Sveikuolių pusryčiai
- Manų košė su riešutais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Grikių košė su sūriu
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Bulvių košė su spirgučiais
- Pieniška ryžių košė
- Žirnių ir bulvių košė
- Silkė su manų koše
Spageti su vištiena
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
75 gramai -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Sezamas, sėklos
-
Ridikėliai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!