50 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
1 vienetas | paprika (mažos) |
30 gramų | sūris (rūkytas) |
šiek tiek | prieskoniai (kokius mėgstate) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršu įdarytos bulvės
- Bulviniai blynai su sūriu
- Keptos bulvės su cukinija
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Vėdarai
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių casserole
- Bulvės su sūriu
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Mėsos - bulvių apkepas
- Keptos armonikos
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvių armonikos
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Bulviniai zrazai su grybų įdaru
- Bulvių vyniotinis
- Bulvių paplotėliai
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Svogūnų laiškai
-
Paprika, mažos,
1 vienetas -
Sūris, rūkytas,
30 gramų - Prieskoniai, kokius mėgstate
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis, tada išvirkite.
Kol bulvės verda, pagaminkite sūrio užpilą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį, dėkite grietinės, majonezo, vandens ir kaitinkite, sūris išsilydis. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą papriką bei svogūną. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
Į kepimo skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.