3 vienetai | silkė |
4 vienetai | svogūnai |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | obuoliai (džiovinti) |
100 mililitrų | vanduo (parūgštintas citrina) |
100 mililitrų | aliejaus |
Slyvos ir obuoliai nuplaunami ir išbrinkinami, supjaustomi ruoželiais.
Svogūnai supjaustomi žiedais, dalis dedama į indo dugną, ant jų paruošta silkė, ant silkės supjaustytos slyvos, obuoliai, viršuje svogūnai, supilamas parūgštintas vanduo citrinos sultimis ar actu ir aliejus. Indas pridengiamas, dedamas į orkaitę ir kepama apie 1 valandą, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Valgoma karštos su bulvėm, šaltos su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinienė pomidoruose
- Duona su sūriu
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Paprikų laiveliai
- Paprikų valtelės
- Užkandėlė su šonine
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Sūrio užkandis prie vyno
- Kepti svogūnai tešloje
- Rūkytas lynas
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Vaisių desertas su brendžiu
- Cukinija su feta sūriu
- Grybukai po sniegu
- Stirnienos vyniotiniai
- Amerikietiški vafliai
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Kibinai
Silkės su slyvomis
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
3 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų -
Obuoliai, džiovinti,
0.5 stiklinės -
Vanduo, parūgštintas citrina,
100 mililitrų -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Silkės ar kitos sūdytos žuvys nuplaunamos, išimami viduriai ir pamerkiamos per naktį. Išmirkusios nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos nedideliais gabaliukais.
Slyvos ir obuoliai nuplaunami ir išbrinkinami, supjaustomi ruoželiais.
Svogūnai supjaustomi žiedais, dalis dedama į indo dugną, ant jų paruošta silkė, ant silkės supjaustytos slyvos, obuoliai, viršuje svogūnai, supilamas parūgštintas vanduo citrinos sultimis ar actu ir aliejus. Indas pridengiamas, dedamas į orkaitę ir kepama apie 1 valandą, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Valgoma karštos su bulvėm, šaltos su duona.