Populiariausi receptai šią savaitę

Šaltiena

Komentarai: 28
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kojos nuvalomos, sukapojamos, mėsa nuplaunama, prieskoninės daržovės supjaustomos. Viskas sudedama į puodą, užpilama
vandeniu, suberiami prieskoniai ir verdama ant silpnos ugnies apie 4 val. Vėliau pasūdoma. Išviręs sultinys iškošiamas, nuo kaulų nuimta mėsa smulkiai supjaustoma. Ant dubenėlio dugno išdėstomos virtos morkos, sudedama mėsa ir užpilama sultiniu. Sustingusi šaltiena, nugremžus riebalus, išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais. Prie jos tinka krienai arba actas.

Puikus padažas - vanduo + actas + tarkuotas česnakas. Viskas sumaišoma ir po truputį pilama ant šaltienos valgant.

Reklama:

Komentarai (28)


  • LINA 2017-03-29 20:36

    reikia virti ant silpnos ugnies ir apie tris valandas


  • DAINA IS ISPANIJOS 2016-10-04 04:03

    Tai kvailiai esate nereikia uzsigert reikia pamirkyt ir valgyt su karstom bulvem


  • Julija 2015-11-15 12:14

    Tirai labai skanu valgant šaltieną,pamirkyti kikvienągabaliuką skiestame acte (sibirietiškas valgis) ir dar su karštom bulvėm.Niam niam.


  • ... 2015-11-11 19:18

    Svarbiausia nepamiršti valgant šaltiena actu užgerti...bepročiai blmb.Aš net šašlyku nemarinuoju su actu, o čia dar siūlo beveik užsigerti... :D


  • jurgita 2015-08-28 09:39

    labai skanu!


  • andrius 2015-06-18 20:53

    Reikia druskos?:-/ :-/ ???????????????????????????????????????????


  • . 2015-03-19 13:10

    Kiek vandens reikia?


  • Onyte 2015-02-17 16:47

    Niekada neiseina skaidri saltiena.Aciu,dabar pasiskiciau jusu patarimus.Virsiu!


  • gurmanas 2015-02-16 15:15

    valgyti saltiena malonumas, dar 150gr 40laipsniu, pasaka


  • danute 2013-12-08 14:24

    p atinka


Daugiau receptų