Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkyti lašiniai

Komentarai: 5
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite druską su cukrumi ir gerai įtrinkite lašinius, jų kraštus. Vienodai užberkite druskos sudėdami lašinius į paruoštą indą. Kad būtų balti, lašinius sūdykite tamsioje patalpoje ir nedėkite salietros. Sūdomus lašinius laikykite šaltai, nuolat juos apverskite ir palaistykite atsiradusiu sūrymu, kad vienodai įsisūrėtų, kitaip atsiranda geltonų dėmių. Prie 5-6 laipsnių šilumos lašiniai įsisūri maždaug per 2-3 savaites. Įsisūrėjusius lašinius apiplaukite šiltu virintu vandeniu, nusausinkite ir išrūkykite.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Ignas 2014-11-02 13:42

    Darai rasala 1kg ant 10l vandens viska uzpili prie 5-6 laipsniu silumos savaite tereikia laikyti, vasara poros dienu pakanka


  • tomas 2011-04-11 10:57

    o gal yra gr3eitesnis budas pasudyti lasinius nei 2-3 savaites
    parasykit tonas81@gmail.com


  • tomas 2011-04-11 10:54

    noriu paklausti ar sudant lasinius iskarto deti lauro lapus ir grustus pipirus?


  • julita 2010-03-07 19:12

    liuks gamtoja su svoguneliais :super:


  • (anonimas) 2010-03-07 19:11

    :alus:


Daugiau receptų