4 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | sviestas |
1.2 litro | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mėta |
2 valgomieji šaukštai | kedro riešutai (kepinti riešutai) |
12 vienetų | pomidorai |
1 vienetas | cukinija (viena didelė arba dvi mažos) |
1 vienetas | svogūnai |
Kitoje keptuvėje išlydome sviestą. Nuolat maišant supilame miltus ir supilame į puodą su vandeniu. Sudedame prieskonius ir gerai išmaišome. Šį mišinį kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Pomidorus ir cukinijas nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Pakaitiname keptuvėje kartu su svogūnais ir česnakais. Keptuvės turinį supilame į puodą. Verdame apie 20 minučių.
Po to sriubą sutriname. Papuošiame mėtomis, agurkais ir kedro riešutais.
Buon appetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų sriuba su kariu
- Kreminė bulvių sriubytė
- Svogūnų trinta sriuba
- Pieniška brokolių sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Trinta moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Mėlynių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Prancūziška bulvių sriuba
- Alaus sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Trinta bulvienė
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Moliūgų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Moliūgų sriuba
Pomidorų sriuba su cukinija
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelėmis,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Vanduo,
1 ir 1/5 litro -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio - Juodieji pipirai
- Mėta
-
Kedro riešutai, kepinti riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
12 vienetų -
Cukinija, viena didelė arba dvi mažos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustome ir pakepiname ant alyvuogių aliejaus.
Kitoje keptuvėje išlydome sviestą. Nuolat maišant supilame miltus ir supilame į puodą su vandeniu. Sudedame prieskonius ir gerai išmaišome. Šį mišinį kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Pomidorus ir cukinijas nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Pakaitiname keptuvėje kartu su svogūnais ir česnakais. Keptuvės turinį supilame į puodą. Verdame apie 20 minučių.
Po to sriubą sutriname. Papuošiame mėtomis, agurkais ir kedro riešutais.
Buon appetito!
Komentarai (3)
-
Egle
2011-08-09 12:50
neseniai gaminau sia sriuba. gavosi labai skanu, tik reik nepagailet druskos ir visokiu ivairiu prieskoniu :super: