Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
AUTORIUS:
Roma
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų pievagrybiai
100 gramų mėsa (malta)
50 gramų sūris
2 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIUS)
2 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis žalumynų (prieskoninės)
1 žiupsnelis žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.
2.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
    Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.

  2. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
    Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
    Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.

Receptą atsiuntė Roma
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų