Patisonų blynai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų patisonai
2 valgomieji šaukštai sviestas
75 gramai cukatos
2 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis soda
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (tirpinti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Patisonų blynai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų