500 gramų | natūralaus jogurto | |
2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | soda | |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | riebalai |
Tešlą maišykite tol, kol neliks gumulėlių.
Blynus apverskite tik vieną kartą, kad nesubliūkštų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mieliniai sklindžiai
- Kukurūzų miltų blynai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Blynai "Obuoliukas"
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Česnakiniai blyneliai
- Beliašas
- Jogurtiniai blynai
- Grikių blynai
- Mielinės tešlos blynai
- Japoniški blynai
- Plikyti blynai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Pusryčiai su meile
- Blyneliai
- Blynai be aliejaus
- Purūs blynai
- Mielinė širdelė
- Lietiniai su lašiša
- Mieliniai blyneliai
Blynai be kiaušinių
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Natūralus jogurtas,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į jogurtą įmaišykite žiupsnelį druskos ir cukrų. Išmaišykite gerai, kad neliktų cukraus granulių. Sudėkite sodą, sumaišytą su citrinos sultimis.
Įmaišykite miltus.
Tešlą maišykite tol, kol neliks gumulėlių.Patepkite keptuvę aliejumi arba sviestu. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje, kol abi blyno pusės bus gražiai pageltę.
Blynus apverskite tik vieną kartą, kad nesubliūkštų.
Komentarai (4)
-
Renata
2016-05-29 11:36
Man labai idomu ar teslos tirstumas turi buti toks pat kaip normaliem blynam?
-
Indre
2016-05-28 18:34
Aciu uz recepta, labai skaniai gavosi! =)