Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tarkuotų bulvių košė
- Manų košė su riešutais
- Grikių košė su daržovėm
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Linksmoji bulvių košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Manų apkepas su razinomis
- Vištiena su ryžiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Puri ryžių košė
- Ryžių košė
- Porai su ryžiais
- Grikiais įdaryta paprika
- Perlinių kruopų košė
- Bulvių košė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...