1 sauja | razinos |
šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
20 gramų | sviestas |
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti ryžiai
- Porai su ryžiais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Vištiena su ryžiais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Citrininiai ryžiai
- Puri ryžių košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ukrainietiški ryžiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Pieniška ryžių košė
- Bulvių košė su varške
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !