1 sauja | razinos |
šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
20 gramų | sviestas |
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Citrininiai ryžiai
- Ryžių košė su vaisiais
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Puri ryžių košė
- Ryžiai su kiaušiniais
- Vištiena su ryžiais
- Porai su ryžiais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Kepti ryžiai
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Pieniška ryžių košė
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Ukrainietiški ryžiai
- Žirnių ir bulvių košė
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !