Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.

Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 sauja | razinos |
šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Pieniška ryžių košė
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Puri ryžių košė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Porai su ryžiais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Citrininiai ryžiai
-
Kepti ryžiai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...