Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 sauja | razinos |
| šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
| 500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
| 1 žiupsnelis | cukrus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
| 20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška ryžių košė
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Vištiena su ryžiais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Citrininiai ryžiai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Puri ryžių košė
-
Kepti ryžiai
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Porai su ryžiais
-
Bulvių kukuliai
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
