Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)

Ryžių košė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
4 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Žirnienė su grybais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Obuolių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Bulvių košė su grybais
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikiai su vištiena
-
Rytietiškas rizotas
-
Žirnių tyrė
-
Puri ryžių košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Skani grikių košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Silkė su manų koše
-
Manų ir moliūgų košė
-
Šventinis grikių rizotas
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...