Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
| 4 stiklinės | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti žirniai
-
Bulvių košė su spirgais
-
Skani manų košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Špinatų tyrė
-
Silkė su manų koše
-
Grikių košė su daržovėm
-
Manų košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Melionų- manų košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Grikiai termose
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Smaližių avižinė košė
-
Graikiškos bulvės
Ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
