šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vyšnios |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | cinamonas |
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorai su želatina
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Konservuoti žirneliai
- šparaginės pupelės - marinate
- Agurkų mišrainė
- Pomidorų ir čili padažas
- Sveikas lečo be acto
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Marinuota paprika su medumi
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Sūdytos žaliuokės
- Sūdyti grybai
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Marinuoti pomidorai
Marinuotos vyšnios
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.