Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti agurkai

Komentarai: 75
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinatui reiks: 1 litras vandens, 1 su kaupu šaukštas druskos, 3 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės acto, 4 gvazdikėliai, 2 lauro lapeliai, 4 kvapieji pipirai. Pagal skonį galima įdėti česnako, krapų, juodųjų pipirų.

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Užpilkite išvirtu, neverdančiu marinatu. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.

Reklama:

Komentarai (75)


  • irka 2015-07-31 18:11

    siltai gal laikai


  • Diana 2015-07-23 21:31

    O kiek procentu turi buti actas? Anais metais staciau agurkus pagal viena recepta,gavosi superiniai,dabar vel pastaciau taip pat,bet gavosi rugstus. Nesuprantu kodel,gal kas zinote?


  • laima 2015-07-21 14:54

    Nebandziau bet reikes pabdndyt.


  • Grazina 2014-08-22 18:51

    meginau virti marinata,man tai ryskiai perdaug acto buvo tai paskui gavau 6 saukstus cukraus deti.Na skonio reikalas.


  • rimabagdanaviciene 2014-08-21 22:32

    pirmiausia verdanciu vandeniu nuplikinu agurkus.sudedu i stiklainius.isvirus marinata,uzpilu 2 kartus.uzsuku,apkloju siltai ir laikau para,kol palengva atvesta.niekada dar nera nusove.


  • Laima 2014-08-10 19:13

    Geras receptas


  • as 2014-08-07 20:01

    labai geras marinatas isbandytas daug kartu...


  • INGA 2014-08-06 15:15

    Aš nekaitinu...


  • AUDRONE 2014-08-04 15:37

    perdaug kaitini


  • INGA 2014-08-04 14:22

    Nežinau kaip kaip jums, bet man vakare apvertus stiklainius ryte atvertus trūksta maždaug puse litro skysčio, o agurkai viršuje lieka sausi. Ką galėtumėte patarti?


Daugiau receptų