Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuoti burokėliai

Komentarai: 11
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirkite burokėlius, nulupkite nuo jų odeles. Pjaustytus ar cielus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.

Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.

Reklama:

Komentarai (11)


  • ausra 2016-04-21 12:29

    visom moterim patarimas kaip marinuoti raudonuosus burokelus su obuolu sultimis .pradze issivirkite burokelus juos nusilupkite sutarkuokite imkite puoda ir ypilkite oboliu sulciu ir jes uzvirkite kai sultys uzvirs supilkite tarkuotus burokelus tada sudekite pagal skony druskos pipiru lauro lapely ir bisky cukraus ir viska uzvirkite kat pradetu kunkuluoti 5 minutes ir nukelkite tada dekite y svarus slonikus ir uzdarykite ,skanaus visai ziemai bus .


  • mema po 2015-09-15 14:10

    mesa


  • onute 2015-07-17 22:47

    tikra nesamone!


  • Rasa 2014-09-23 22:12

    Nesąmonė.


  • MARIJA 2014-08-03 14:53

    darau burokelius isverdu su odele nuvalau sutarkuoju sudedu i puoda sutaisau vandeni su druska cukrum ir citrinos rugstele supilu uzkaitinu iki virimo raganu ko truksta dadedu uzvirinu keles minutes ir i iskaitintus stiklainius ir uzdarau skanaus


  • terra 2009-09-18 22:26

    o kiek procentų actą reikia imti?


  • jadvyga 2009-09-10 20:47

    niekad nekaitinu stiklainiu su burokeliais,sutarkuoju,padarau marinata,uzverdu ir dedu i stiklainius


  • jovita 2009-09-04 09:59

    o marinatui darant acta supilus reikia dar pavirti ar ne?


  • al 2009-07-14 13:01

    :super:


  • rasa 2009-07-05 21:58

    :-D


Daugiau receptų