Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuoti burokėliai

Komentarai: 6
  • Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirkite burokėlius, nulupkite nuo jų odeles. Pjaustytus ar cielus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.

Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.

Komentarai (6)


  • terra 2009-09-18 22:26

    o kiek procentų actą reikia imti?


  • jadvyga 2009-09-10 20:47

    niekad nekaitinu stiklainiu su burokeliais,sutarkuoju,padarau marinata,uzverdu ir dedu i stiklainius


  • jovita 2009-09-04 09:59

    o marinatui darant acta supilus reikia dar pavirti ar ne?


  • al 2009-07-14 13:01


  • rasa 2009-07-05 21:58


  • rasa 2009-07-05 21:58


Daugiau receptų