500 gramų | kepenėlės (vištų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
125 gramai | sviestas |
100 gramų | sūris (lydytas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos sumuštinukai
- Grybukai po sniegu
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Užkandis su unguriu
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Pikantiški krepšeliai
- Įdaryta paprika
- Užtepėlė su tunu
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Įdarytas pomidoras
- Įdaryti kiaušiniai
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Japoniški suktinukai
- Sultingas Kebabas
- Užkanda "Braškės"
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Blyneliai su dešra ir sūriu
Kepenelių vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?