3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
150 gramų | sviestas |
200 gramų | varškė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Magiški keksiukai
- Citrininė gaiva
- Kondensuoto pieno keksiukai
- Keksiukai su tabasco padažu
- Keksas x 2
- Karamelinis keskiukas
- Keksiukai su bananais ir medumi
- Aguonų keksas
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Keksiukai su kakava
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Bananiniai varškės keksiukai
- Keksas su razinomis
- Velniški keksiukai su ganašo kremu
- Braziliškas keksas
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksai su morkomis
- Apelsininiai keksiukai
Keksiukai su varškės sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
150 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpiname ir atvėsiname.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi ir druska.
Varškės sūrį pertriname per sietelį arba sutriname su trintuve, kad gautųsi vientisa masė ir neliktų gumulėlių. Varškės sūrį sukrečiame į kiaušinių dubenį, supilame tirpintą sviestą ir gerai išmaišome.
Kepimo miltelius sumaišome su miltais. Suberiame juos i varškės sūrio masę ir išmaišome, bet nepersistengiame, nes keksiukai to nemėgsta.
Paskirstome tešlą į keksiukų formeles. Kepame 180 ° C temp. orkaitėje apie 20 min., kol keksiukai gražiai pageltonuos.