Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
120 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai
150 gramų kondensuotas pienas
50 gramų cukraus pudra
110 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
0.5 arbatinio šaukštelio vanilinis cukrus
50 gramų sviestas
1 vienetas šokoladas (juodasis)
150 gramų sūris (maskarponės )
1 sauja spanguolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrum, druska ir plakite apie 2 minutes.
2.
Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.
4.
Įmuškite trynius, o baltymus išplakite atskirai, o tada supilkite i bendrą masę, keksiukams tai pridės purumo.
5.
Masę supilstykite į keksiukų formą, dėkite į 170°C orkaitę ir kepkite keksiukus apie 20 minučių.
6.
Kol kepa keksiukai paruošiame įdarą:
Maskarponės sūrį išplakame su sutrintomis spanguolėmis.
7.
Į iškepusius ir truputį pravėsusius keksiukus konditeriniu švirkštu įpurškiame kremo.
8.
Ištirpdome šokoladą su sviestu ir sumaišome.
9.
Gautu šokoladiniu kremu aptepame keksiukus ir apibarstome (pabarstukais, cukraus pudra, sezamu...t.t).

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrum, druska ir plakite apie 2 minutes.

  2. Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.

  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.

  4. Įmuškite trynius, o baltymus išplakite atskirai, o tada supilkite i bendrą masę, keksiukams tai pridės purumo.

  5. Masę supilstykite į keksiukų formą, dėkite į 170°C orkaitę ir kepkite keksiukus apie 20 minučių.

  6. Kol kepa keksiukai paruošiame įdarą:
    Maskarponės sūrį išplakame su sutrintomis spanguolėmis.

  7. Į iškepusius ir truputį pravėsusius keksiukus konditeriniu švirkštu įpurškiame kremo.

  8. Ištirpdome šokoladą su sviestu ir sumaišome.

  9. Gautu šokoladiniu kremu aptepame keksiukus ir apibarstome (pabarstukais, cukraus pudra, sezamu...t.t).

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (3)


  • sonata 2016-02-09 22:30

    O jau grooozis :)


  • egle 2016-02-09 22:30

    Puikus!


Daugiau receptų