
120 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
50 gramų | cukraus pudra |
110 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilinis cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | šokoladas (juodasis) |
150 gramų | sūris (maskarponės ) |
1 sauja | spanguolės |
Maskarponės sūrį išplakame su sutrintomis spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spelkeksas
-
Šokoladinis keksas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Aguonų keksas
-
Velykų pyragas
-
Keksas su mėlynėmis
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Keksiukai su cukinijomis
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Ypatingasis keksas
-
Keksas su abrikosais ir razinomis
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Keksiukai su riešutais
-
Varškiniai keksiukai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Tradicinis keksas
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Miltai,
110 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
50 gramų -
Šokoladas, juodasis,
1 vienetas -
Sūris, maskarponės ,
150 gramų -
Spanguolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrum, druska ir plakite apie 2 minutes.
Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.
Įmuškite trynius, o baltymus išplakite atskirai, o tada supilkite i bendrą masę, keksiukams tai pridės purumo.
Masę supilstykite į keksiukų formą, dėkite į 170°C orkaitę ir kepkite keksiukus apie 20 minučių.
Kol kepa keksiukai paruošiame įdarą:
Maskarponės sūrį išplakame su sutrintomis spanguolėmis.Į iškepusius ir truputį pravėsusius keksiukus konditeriniu švirkštu įpurškiame kremo.
Ištirpdome šokoladą su sviestu ir sumaišome.
Gautu šokoladiniu kremu aptepame keksiukus ir apibarstome (pabarstukais, cukraus pudra, sezamu...t.t).
Komentarai (3)
-
sonata
2016-02-09 22:30
O jau grooozis :)
-
egle
2016-02-09 22:30
Puikus!