Karštas vynas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis sauso raudono vyno
90 gramų cukrus
1 vienetas apelsinų (sulčių ir žievelės)
2 vienetai cinamono lazdelės
5 centimetrai imbieras
10 vienetų gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštas vynas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.

  2. Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.

  3. Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.

  4. Tiekite šiltą.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų