5 vienetai | kukurūzai (burbuolės) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sviestas |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (šviežios, smulkintos) |
šiek tiek | pipirai (juodi, šviežiai malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų daržovių gaminimas
- Brokolių apkepas
- Daržovių troškinys
- Paprikos su įdaru
- Skaniausi kibinai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Daržovių iešmai
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Keptos paprikos
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Lazanija su moliūgais
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Aštrus moliūgų troškinys
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Blynai iš patisonų
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Bulvių patiekalas
- Šparaginės pupelės su šonine
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kukurūzai, burbuolės,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, šviežios, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodi, šviežiai malti
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!