200 gramų | grietinė | |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (20%) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
25 gramai | želatina | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | šokoladas (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manekenes ledai
- Sausainių gardėsis su varške
- Varškės pudingas su apelsinais
- Pyragas „Sniegas“
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Citrinų šerbetas
- Nugos tortas
- Uogų jogurtas
- Varškės sufle su vaisiais
- Ledai su migdolais
- Obuolių sulčių sriuba
- Desertinė avižinė košė
- Paprasti naminiai ledai
- Varškės skanėstas
- Vaisiniai ežiukai
- Ledai su braškėmis
- Varškės ledai
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Apelsinų želė
- Karamelinės lazdelės
Gaivus kokosinis desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20%,
1 stiklinė -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kokoso drožlės,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Šokoladas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Komentarai (5)
-
justinas
2014-01-23 11:55
mmm kaip noreciau