šiek tiek | kopūstai |
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.
Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.
Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus migdolų užkandis
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Užkanda "Braškės"
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Įdaryti kiaušiniai
- Šaltiena greitpuodyje
- Šokoladinės braškės
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Pikantiškos morkytės
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Avokadai su krevetėmis
- Šventinė silkė su razinomis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Migdolinės pelytės
- Silkės užkandėlė
- Vištienos sandvičiai
- Silkės ruletai
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Kiaušinukai Kūčioms
Džiovinti kopūstai
- Paruošimo laikas:
- Kopūstai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo senų laikų kopūstus džiovindavo, o po to juos naudodavo aptiekalams, ant jų kepdavo bandas, duoną.
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.
Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.
Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.
Komentarai (6)
-
audrone
2011-08-05 19:12
O KAIP PASIDARYT PAPRASTA OBUOLIU SURI
-
dJ MOMO
2009-12-24 16:43
PRITARIU IR AS GERAS RECEPTUKAS MANO MOCIUTĖ TOKIUS DARO LAAAAABAI SKANU KAM PATINKA KOPUSTAI
-
Elena
2009-12-24 16:42
Labai tinka viduriuojant
-
LIUX
2009-12-24 16:40
:super: LABAI SKANU SU ALUM ARBA DEGTINE LABAI TINKA :super: :super: :super: :-) :-) :-)