
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Seniai besmegeniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Originalūs sumuštiniai
-
Vorų užkandėlė
-
Kibinai
-
Pitos su grybais
-
Vištos spurgos
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Keptos bulvės
-
Grybų užtepelė
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Įdaryti artišokai
-
Bulvytės fri
-
Kiaušinienė
-
Cukinijos lazdeles
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...