Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | upėtakis |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | gelsvė |
| 1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Šokoladinės vynuogės
-
Pakora
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Paprikų suktinukai
-
Sūrios lazdelės
-
Riešutų užkandėlė
-
Silkė pataluose
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Obuoliai skarelėse
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Roksės užkandėlė
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Silkės su citrina
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Braškės šokolade
-
Kiaušininė užkandėlė
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
