Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Keptos krevetės
- Kepti žuvies piršteliai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Suši su krabų lazdelėmis
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Kalmarų žiedai tešloje
- Lašišos vėrinukai
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Traškios vištienos juostelės
- Ispanijos omletas
- Silkės ruletai
- Krabų lazdelių ruletai
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Lenkiškai virti vėžiai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Gaspadoriaus užkanda
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Vaisių vėrinukai
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...