
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemos skanumynas
-
Silkės užkandelė
-
Įdarytos paprikos
-
Fondiu iš moliūgo
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Suši su lašiša
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Marinuota skumbrė
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Kepti kukurūzai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkė su morkomis
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...