
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Švediški vėžiai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Karaimų kibinai
-
Bulvių pyragėliai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Burgundiškos pupelės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Galva
-
Užkanda "Braškės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...