
Vaisių vėrinukas
INGREDIENTAI:
2 vienetai | bananai |
2 vienetai | apelsinų |
4 vienetai | dižono garstyčios |
2 vienetai | obuoliai |
400 gramų | vynuogės |
0.5 vieneto | melionai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Meliono vidų atsargiai išskobiame. Likusius vaisius nuplauname ir nulupame, bananus supjaustome skrituliukais, obuolius, apelsinus ir kivius - kvadratėliais. Visus vaisius komponuojame verdami ant medinių iešmelių ir smeigiame į meliono odelę. Labai dailiai atrodo ant stalo ir skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški morengai
-
Aronijų pudingas
-
Uogų skanėstas
-
Vaflių tortas
-
Ryžių desertas
-
Aušros želė tortas
-
Skrudinti migdolai
-
Citrininis tiramisu
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Desertine varškė
-
Bananų sufle
-
Vynuogės šokolade
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Ledų tortas
-
Arbūzų tortas
-
Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
-
Mėlynių ledai
Vaisių vėrinukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bananai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Dižono garstyčios,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės,
400 gramų -
Melionai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Meliono vidų atsargiai išskobiame. Likusius vaisius nuplauname ir nulupame, bananus supjaustome skrituliukais, obuolius, apelsinus ir kivius - kvadratėliais. Visus vaisius komponuojame verdami ant medinių iešmelių ir smeigiame į meliono odelę. Labai dailiai atrodo ant stalo ir skanu :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...