
Vaisių vėrinukas
INGREDIENTAI:
2 vienetai | bananai |
2 vienetai | apelsinų |
4 vienetai | dižono garstyčios |
2 vienetai | obuoliai |
400 gramų | vynuogės |
0.5 vieneto | melionai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Meliono vidų atsargiai išskobiame. Likusius vaisius nuplauname ir nulupame, bananus supjaustome skrituliukais, obuolius, apelsinus ir kivius - kvadratėliais. Visus vaisius komponuojame verdami ant medinių iešmelių ir smeigiame į meliono odelę. Labai dailiai atrodo ant stalo ir skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Šokoladiniai ledai
-
Nuga
-
Mini pavlovos
-
Vynuogės šokolade
-
Varškės spurgos
-
Rafaelo
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Popsiukai šokolade
-
Pieniški saldainiai
-
Sūrio pyragėliai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Šokoladinė suflė
-
Saldainukai "Brigadeiros"
Vaisių vėrinukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bananai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Dižono garstyčios,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės,
400 gramų -
Melionai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Meliono vidų atsargiai išskobiame. Likusius vaisius nuplauname ir nulupame, bananus supjaustome skrituliukais, obuolius, apelsinus ir kivius - kvadratėliais. Visus vaisius komponuojame verdami ant medinių iešmelių ir smeigiame į meliono odelę. Labai dailiai atrodo ant stalo ir skanu :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...